Të gjitha kategoritë


 

Profili
Google Maps

SALSA Dance GROUP and PRIVATE Classes

1

Grand Hotel, PrishtinëPërshkrimi


English Version below
---------------------------

Tung dashamires te VALLEZIMIT,

Evolution Dance po ofron nje mundesi rasti per te mesuar me shume SALSA me date 15 Shkurt 2012 ndersa me 16 Shkurt ne Bab Club do te kemi party prej ores 22:00 :)

z.Umit Kucuksahin nga Turqia me deshiren e tij po e viziton Kosoven prap, kete here per me festu me ne pavarisine. Per shkak se nga workshopi i kalum ka pase kerkesa perseri per nje organizim te tille, ne po shfrytesojme rastin e vizites se tij qe te organizojme nje klase grupore per te mesu me shume SALSA dhe te njejten kohe per ata qe jeni te interesuar mund te merrni dhe ore private.

Klasa grupore (Salsa):

Data: 15 Shkurt 2012
Vendi: Grand Hotel (kati dyte)
Koha: 18:00 - 21:00
Cmimi: 10 euro

Oret private (Mundesi zgjedhje e llojeve te valleizmit):

Ju lutemi per informata rreth oreve private na kontaktoni me date 15 Shkurt ne numrat e me poshtem.

Party:

Vendi: Bab Club
Koha: 22:00

Kontakti:

049 444 894 dhe
044 249 650

evolution.dance.school@gmail.com

Faleminderit qe po vallezoni me ne :)

-------------------------------------------------------

Dear DANCE Lovers,

Evolution Dance is giving a possibility to learn more about Salsa on 15 February 2012 and on 16 February 2012 we are going to have a party in Bab Club from 10 pm:)

Mr. Umit Kucuksahin from Turkey, by his will is visiting Kosovo again, this time to celebrate with us 4th anniversary of Independence of Kosovo.
Because of interested shown form the last workshop we had, there is demand on organizing such a thing again. We are taking the opportunity from Mr. Umit Kucuksahin presence here and organizing a group SALSA classes as well as private classes.

Group Class: (Salsa):

Date: 15 February 2012
Place: Grand Hotel (second floor)
Time: 6-9 PM
Price: 10 euro

Private Classes ( Opportunity to choose different kind of dance):

For private classes please call on 15 February in phone numbers listed below

Party:

Place: Bab Club
Time: 22:00

Contact:

049 444 894 and
044 249 650

evolution.dance.school@gmail.com

Thank you for dancing with us :)