Të gjitha kategoritë


 

Profili
Google Maps

BioNatural Shop

1

Rr.UÇK, tek QAFA, mbrapa Kafeve të Vogla (përballë Kosova Petrol), Prishtinë

Tel: 045/049 227 220 , 044 644 434.,

Email: bionatyra@gmail.com

Web: www.bionatural-ks.comPërshkrimi


BioNatural - iu propozon produkte bimore, dietike dhe kozmetike, me përbërës natyral, për të përkëdhelur trupin tuaj butësisht.

Në dyqanin tonë do të gjeni një ambient mikpritës.

• ushqim organik

• kozmetikë natyrore

• produkte për higjienën personale

• vajra esenciale

• dhurata

Prishtinë - Rr.UÇK, tek QAFA, mbrapa Kafeve të Vogla (përballë Kosova Petrol)

045/049 227 220

Gjakovë - Çarshia e Vogël, përballë Parkut Mustafa Bakija (pranë foto Marubi) 044/644 434.

Tiranë - Me porosi